Leírás
Krumplipüré pehely - laza keverék
Használati utasítás
Elkészítési javaslat: 450 ml forró vízhez (körülbelül 90°C) adjunk hozzá 1 teáskanál sót és 4 teáskanál vajat. Amikor a vaj szétolvadt, öntsünk bele 250 ml forró (körülbelül 90°C) tejet, majd 130 g krumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni 1 percig. Ne próbáljuk felverni, hanem az egy perc letelte után lassan kavarjuk addig, míg a krémes állagát el nem éri.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70 %.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Podravka - Lagris a.s. Dolní Lhota 39. 763 23 Cseh Köztársaság
Forgalmazó
Podravka-International Kft. 1143 Budapest Ilka u. 34. www.vegeta.hu
Összetevők
Burgonyapehely min. 99%, Emulgeálószer: E471, Stabilizátor: E330 vagy E304, Tartósítószer: SZULFITOK (E221 és E222), Stabilizátor: E450(i)
Allergén infók
NYOMOKBAN TEJET, GLUTÉNT ÉS TOJÁST IS TARTALMAZHAT.
Allergének
Tartalmaz: Kén-dioxid / Szulfitok_x000D_ Tartalmazhat: Glutént tartalmazó gabonafélék, Tojás, Tej
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia (kJ) | 1500kJ |
Energia (kcal) | 353kcal |
Zsír | 0.5g |
amelyből telített zsírsavak | 0.3g |
Szénhidrát | 78g |
amelyből cukrok | 0.9g |
Rost | 0g |
Fehérje | 9.2g |
Só | 0.18g |
Alkohol tartalom (%)
0