Leírás
Vegán proteines növényi fasírt alappor
Használati utasítás
Felhasználási javaslat: Répás növényi fasírt recept Hozzávalók: 100 g Szafi Free Vegán Proteines növényi fasírt alappor; 1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma); 65 g aprított (vagy reszelt) répa; 5 g friss aprított petrezselyemlevél; 10 g citromlé; 80 g víz; Sütéshez: kókuszolaj Elkészítés: Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket). Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral. Pihentessük 15 percig. Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat. Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5-2,5 percig süssük a fasírtokat. Végül szedjük ki a papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Forgalmazó
Szafi Products Kft. 1106 Budapest, Jászberényi út 47/a www.szafi-products.com Tel: +36-70-632-15-40
Összetevők
Hajdinaliszt, Rizscsíra-fehérje (18%), Tápiókakeményítő, Kölesliszt, Bambuszrost, Útifűmaghéj-liszt, Szárított vöröshagyma, Étkezési só, Piros fűszerpaprika, Curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), Petrezselyem, Feketebors, Zsálya, Kakukkfű, Oregánó, Rozmaring, Szerecsendió virág, Térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Mustár_x000D_ Tartalmazhat: Zeller, Csillagfürt, Diófélék, Szezámmag, Kén-dioxid / Szulfitok_x000D_ Nem tartalmaz: Glutént tartalmazó gabonafélék, Szója
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1471kJ |
Energia (kcal) | 348kcal |
Zsír | 3,2g |
amelyből telített zsírsavak | 0,8g |
Szénhidrát | 54g |
amelyből cukrok | 2,5g |
Rost | 9,7g |
Fehérje | 21g |
Só | 2,21g |
Alkohol tartalom (%)
0