Leírás
Prágai sonkás szendvics védőgázas csomagolásban
Használati utasítás
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Tárolási és szállítási hőmérséklet: 0°C - 5°C között
Tárolás
Lehűtött
Gyártó
Forgalmazó
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 2060 Bicske SPAR út 0326/1.
Összetevők
NAPRAFORGÓMAGOS MOLNÁRKA 41% (BÚZALISZT, ivóvíz, SÜTÕIPARI ADALÉKANYAGKEVERÉK (cukor, BÚZALISZT, étkezési só, TELJES TOJÁSPOR, burgonyapehely, emulgeálószer: zsírsavak mono és digliceridjeinek mono - és diacetil-borkősav-észterei, zsírsavak mono - és digliceridjei, sztearoil-2-laktilátok, SOVÁNY TEJPOR, csomósodást gátló anyag: kalcium-karbonát, BÚZAMALÁTALISZT, enzimek, aromák, lisztkezelőszer: aszkorbinsav), margarin (sertészsír, növényi olajok (pálmaolaj és repceolaj változó arányban), ivóvíz, emulgeálószer: zsírsavak mono - és digliceridjei, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, színezék: annatto), napraforgómag, élesztő, vákuumsó)), Prágai sonka 24% (bőrös sertéshús 92%, ivóvíz, ipari szalonna, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit, stabilizátor: tri-, di-, és polifoszfátok, dextróz, antioxidáns: nátriumaszkorbát, cukor, fűszerek, fűszerkivonatok; füst), ZSÍROS FÉLKEMÉNY MAASDAM SAJT 15% (pasztőrözött TEJ, só, mikrobatenyészet, oltóenzim), SAJTKRÉM (ivóvíz, SAJTOK [TEJ, tejoltó, szilárdítónyag: kálcium-klorid, tejsavbaktérium kultúra, tartósítószer: kálium-nitrát], TEJSZÍN, sajtkrém mix [sűrítőanyagok: acetilezett dikeményítő-adipát, karboxi-metil-cellulóz, nátrium-foszfátok], TEJSAVÓPOR, étkezési só, aroma, tejsavbaktérium kultúra), Piros paprika 9%
Allergén infók
Nyomokban SZEZÁMMAGOT, MUSTÁRT és HALAT tartalmazhat.
Allergének
Tartalmaz: Tojás, Tej, Búza_x000D_ Tartalmazhat: Hal, Mustár, Szezámmag
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 947kJ |
Energia (kcal) | 225kcal |
Zsír | 8,8g |
amelyből telített zsírsavak | 4,6g |
Szénhidrát | 23,8g |
amelyből cukrok | 4g |
Rost | 0g |
Fehérje | 12,1g |
Só | 1,45g |
Alkohol tartalom (%)
0