Leírás
Sólet csípős lecsókolbásszal
Használati utasítás
Felhasználási útmutató: Húzza-, majd nyomja be a fület, ügyelve rá, hogy ne forduljon el, és óvatosan válassza le a fedelet. Öntse az ételt egy erre a célra megfelelő edénybe, és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (év): a doboz tetején, vagy alján jelzett év végéig. Környezeti hőmérsékleten tárolható. Felbontás utáni tárolási feltételek: Felbontást követően a terméket a fém dobozból kivéve, hűtve (max. 10°C) tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika Zrt. H-6725 Szeged, Szövetkezeti út. 2.
Forgalmazó
Szegedi Paprika Zrt. H-6725 Szeged, Szövetkezeti út. 2.
Összetevők
Ivóvíz, Szárazbab 14%, Csípős lecsókolbász 13% (sertéshús 61%, sertésbőrke, ivóvíz, SZÓJAFEHÉRJE, étkezési só, csípős paprika (0,5%), fűszerkeverék [stabilizátor: trifoszfátok, fűszerkivonatok, ízfokozó: nátrium-glutamát, fűszer, antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát, aroma, élesztőkivonat], savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-acetát, tartósítószer: nátrium-nitrit), Vöröshagymapép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgóolaj), ÁRPAGYÖNGY, BÚZALISZT, Napraforgóolaj, Fűszerek, Étkezési só, Ételízesítő [étkezési só, ízfokozó: nátrium-glutamát, szárított zöldségdarák (változó arányban sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, burgonya), cukor, szőlőcukor, fűszerek, kukoricakeményítő, élesztőkivonat, ízfokozók: dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát]
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Árpa, Szója, Búza
Tápanyagok
minden 100-bang | |
---|---|
Energia (kJ) | 483kJ |
Energia (kcal) | 115kcal |
Zsír | 4,4g |
amelyből telített zsírsavak | 1,8g |
Szénhidrát | 13g |
amelyből cukrok | 1,5g |
Rost | 0g |
Fehérje | 5,5g |
Só | 1,5g |
Alkohol tartalom (%)