Leírás
Gluténmentes vega fasírtpor - magyaros vegetáriánus étel 4 személyre
Használati utasítás
A Vegabond fasírtporok gyorsan és mindenki számára könnyen elkészíthetők. Elkészítési javaslat: 1. 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk. 2. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak. 3. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk. 4. Forró olajban aranybarnára sütjük. A fasírtok ízét az ízesítéssel harmonizáló apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával tehetjük még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát, olaj nélkül sütőben, őzgerinc vagy egyéb sütőformában is megsüthetjük.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Biopont Kft. 2451 Ercsi, Biopont utca 1. E-mail: biopont@biopont.com www.biopont.com
Forgalmazó
Biopont Kft. 2451 Ercsi, Biopont utca 1. E-mail: biopont@biopont.com www.biopont.com
Összetevők
Csicseriborsó liszt, Sárgaborsó liszt, Hajdinaliszt, Burgonyapehely, Vöröshagyma granulátum, Paprika (szárított pritamin, őrölt csemege), Tengeri só, Inaktív élesztőpehely, Szárított paszternák gyökér, Őrölt feketebors, Szárított ZELLER gyökér, Csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), Chili fűszerpaprika őrlemény, Fokhagyma por
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Zeller_x000D_ Nem tartalmaz: Glutént tartalmazó gabonafélék
Tápanyagok
minden 100-bang | |
---|---|
Energia (kJ) | 1304kJ |
Energia (kcal) | 309kcal |
Zsír | 3g |
amelyből telített zsírsavak | 0,2g |
Szénhidrát | 50,8g |
amelyből cukrok | 9,7g |
Rost | 9,3g |
Fehérje | 15g |
Só | 3,03g |
Alkohol tartalom (%)