Leírás
Étkezési keményítő
Használati utasítás
Felhasználási útmutató: 1. Sütéshez: A sütemények étkezési keményítővel különösen könnyűek és omlósak lesznek. Az étkezési keményítőt a liszttel alaposan keverje el és szitálja át. A sütemények, omlettek, metéltek, rétesek, piskóták és sütőporral készült tészták minőségének javításához a receptben megadott mennyiség 1/4-1/2-ét pótolja étkezési keményítővel. 2. Főzéshez: Az étkezési keményítővel történő sűrítés gyors és egyszerű. Az étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal (vízzel, levessel) keverje tejsimára és állandó keverés közben adja a forró ételhez, majd egyszer forralja fel. Fontos: Az étkezési keményítővel sűrített leveseket és mártásokat ne főzze hosszabb ideig, különben a keményítő hatása csökken.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): a csomagolás oldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Tárolás
Szobahőmérsékletű